Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Inspiratiebijeenkomst in de stad

Frank Schurink over Gedoemanagement

Deze gratis bijeenkomst is meestal snel volgeboekt. Wil je er toch bij zijn, waag dan de gok. Op eigen risico. Meld je 10 minuten voor aanvang bij onze kassa. Wie weet heb je geluk!    

Frank Schurink schreef een boek over Gedoemanagement en vertelt ons vanavond alles over dit thema. Want wat heeft gedoe eigenlijk met inspiratie te maken? Nou, eigenlijk alles. Gedoe zorgt ervoor dat je brein niet geïnspireerd kan raken. Op het moment dat je je gedoe herkent, is inspiratie binnen binnen handbereik. Daarom wordt Gedoemanagement als een onverwachte opluchting ervaren.

Hoe het rode en groene brein werkt
Je kunt er niet aan ontkomen, gedoe is er altijd en overal. Heel lastig, want het verpest vaak je werkplezier, je creativiteit en je effectiviteit. Gelukkig is er een manier om veel minder last te hebben van al dat gedoe. In een beeldende, inzichtelijke, humorvolle en soms confronterende lezing neemt Frank Schurink je mee in de wereld van het gedoe.

Je gaat leren wat het rode en groene brein is en hoe je een gedoe aan-/uitknop kunt programmeren waar je je leven lang plezier van hebt. Frank geeft handige tips en verrassende inzichten om je gedoe te managen, zodat je er voortaan opgelucht om kunt lachen. Het resultaat is dat je het leervermogen van je brein heel eenvoudig kunt vergroten, als je dat wilt natuurlijk, want niks moet.

Vanwege de grote en aanhoudende belangstelling gaat de reeks inspiratiebijeenkomsten in 2019 door. Geniet van een avond vol inspirerende informatie, je aangeboden door Kunstmin in samenwerking met HBO Drechtsteden, Bibliotheek AanZet en Dordrecht Marketing. Blik terug op de vorige editie over De kunst van opmerkzaamheid met Wieteke van Zeil. Bekijk ook de volgende editie op woensdag 17 april.