Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Inspiratiebijeenkomst in de stad

HBO Drechtsteden

Deze gratis bijeenkomst is meestal snel volgeboekt. Wil je er toch bij zijn, waag dan de gok. Op eigen risico. Meld je 10 minuten voor aanvang bij onze kassa. Wie weet heb je geluk! 

Het onderwerp van deze Inspiratiebijeenkomst is: Soft skills op de werkvloer, zakelijk flirten 2.0

Waar mensen samenwerken en samenleven zijn soft skills belangrijk. In organisaties, maar ook in je privéleven maak je met vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerken, team-building en introspectie het verschil. In een recent onderzoek van LinkedIn werd aangetoond dat bijna 70 procent van de Nederlandse HR-managers moeite heeft met het vinden van talent met de juiste soft skills. Driekwart van hen geeft aan dat het gebrek aan soft skills in een team de productiviteit ernstig beperkt. Wil je iets voor elkaar krijgen, dan is het belangrijk dat je overtuigend en inspirerend bent en dat mensen graag iets voor je willen doen. Soft skills maken het leven van een ander én van jezelf zoveel mooier. Angelique geeft tijdens de inspiratiebijeenkomst tips om zelf aan de slag te gaan. Werken aan je soft skills is misschien een uitdaging maar je wordt er zeker voor beloond! Hard skills zorgen dat je een afspraak kunt maken en soft skills zorgen ervoor dat je daarna een verbinding aan kunt gaan.

Angelique van ’t Riet is de eerste Nederlandse Flirtcoach en is oprichter van de Universal Flirting Academy; auteur van drie boeken over flirten naar zakelijk succes waaronder: Hoe word ik een schat en De tien flirtgeboden. Angelique heeft een fascinatie voor communicatie en dan vooral voor het non-verbale en sensitieve deel daarvan. Al bijna zestien jaar lang traint zij nationaal en internationaal het bedrijfsleven met de training/workshop ‘’Flirten naar zakelijk succes’’ en sinds twee jaar ook met de Masterclass Soft Skills op de werkvloer.

Laat je bijpraten door wetenschappers en ervaringsdeskundigen over de meest uiteenlopende psychologische thema’s. Geniet van een avond vol inspirerende informatie, je aangeboden door Kunstmin in samenwerking met HBO Drechtsteden, Bibliotheek AanZet en Dordrecht Marketing.

Lees hier het verslag van de Inspiratiebijeenkomst over Geheimen op 25 september 2019.