Het Laagland – Gewoon Held (vanaf 6 jaar)

Een supernormaal superverhaal

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar. 

Kunstminlab: Kom plezier maken! Vanaf 1 uur voor aanvang kun je je komen verkleden, spelen, een kijkje achter de schermen nemen én een speurtocht doen in de Schouwburg.

Een groep superhelden is er klaar mee, nu moet men zelf maar de wereld gaan verbeteren. Ze nemen afscheid van hun superheldenkostuums en speciale krachten. Vanaf nu zijn zij ook normale mensen, maar deze overgang valt niet mee. Als hun superheldendom langzamerhand ophoudt te bestaan, ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is. Moet je een held zijn om geen held te zijn?

‘Heel herkenbaar is de hoge lat die tegenwoordig heel normaal lijkt te zijn. Ook voor mijn twee meiden is het herkenbaar, ze geven meteen aan er iets van geleerd te hebben. ‘Voor jezelf zorgen is ook heel belangrijk, mama.’ Vooral voor mijn oudste, die de lat voor zichzelf toch al zo hoog heeft liggen, een belangrijke les.’- Mirel van de Laar, moeder van twee dochters (9 en 10 jaar)

‘Deze propvolle en energieke jeugdvoorstelling biedt een tegenwicht aan de prestatiemaatschappij.’  – Theaterkrant ★★★★