Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Het jaar uit met Marjolein Meijers

M.m.v. zanger Peter Blanker

Tijdens deze voorstelling geniet je met elkaar van een maaltijd aan een gezamenlijke tafel. Drankjes zijn niet inbegrepen. 

Kunstmin en Marjolein Meijers verwelkomen je graag bij een prachtige eindejaars voorstelling. Met iedere keer een bijzondere gast uit de kleinkunst, muziek & theater wereld en een schitterende muzikale afsluiting, afgewisseld met een fantastisch drie gangendiner. Lees het korte interview dat Kunstmin met Marjolein hield.

Wees welkom, voel je thuis en ga mee op onze vrolijke en muzikale eindejaars voorstelling met winterverhalen en humor. Vier tweede kerstdag of een van de andere laatste dagen van 2018 feestelijk met Marjolein Meijers in de Kleine Zaal van Schouwburg Kunstmin! Samen met haar twee vaste muzikanten Onno en Walter Kuipers ontvangt Marjolein elke dag een andere gast. Na een smaakvol voorgerecht vertelt Marjolein een mooi eindejaars verhaal met muziek, over afscheid en nieuwe hoop. Na de tweede gang heerlijk eten schuift zanger en dichter Peter Blanker aan en geniet je mee van een persoonlijke terugblik op 2018. Natuurlijk is ook dit deel van de voorstelling muzikaal omlijst. Na de derde gang sluiten de muzikanten gezamenlijk de voorstelling af met een met hartverwarmend blok muziek.

Bekijk het overzicht met alle hoofdgasten van Het jaar uit met Marjolein Meijers