Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Haal het doek maar op – Tony Neef e.a. – 16:30u

Nederlandstalige hits uit de jaren ’60 & ‘70

Dit musicalconcert wordt vanmiddag twee keer gespeeld. Om 14:00 uur en om 16:30 uur. Duur: circa 75 tot 90 minuten.

‘Haal het doek maar op’ met musicalsterren als Tony Neef en Mariska van Kolck, brengt je de concertversie en bevat 42 Nederlandse evergreens.

In januari 2020 ging in het DeLaMar Theater in Amsterdam de nieuwe Nederlandse musical ‘Haal het doek maar op’ in première. Een schets over Nederlandse artiesten op de schnabbeltour in de jaren zestig, zeventig en tachtig. De voorstelling in het najaar van 2020 legt vooral de nadruk legt op de uitvoering van deze productie in de vorm van een concert. Musicalsterren vertolken prachtige Nederlandstalige hits.

De zangers zingen tal van evergreens als: Ritme van de regen – Rob de Nijs; Spiegelbeeld – Willeke Alberti; Ben ik te min – Armand; Sophietje – Johnny Lion; Pierrot – Bonnie St. Claire; Kom van dat dak af – Peter Koelewijn; Ik ben gelukkig zonder jou – Conny Vandenbos; Brandend zand – Anneke Grönloh; Sammy – Ramses Shaffy; Mijn ideaal – Corry Brokken; Iedere avond – Ronnie Tober; Heel even – Shirley Zwerus; Ploem Ploem Jenka – Trea Dobbs; Land van Maas en Waal – Boudewijn de Groot; Rocking Billy – Ria Valk; Telkens weer – Willeke Alberti; Zet een kaars voor je raam vannacht – Rob de Nijs e.v.a.

Tony Neef, Mariska van Kolck, Julia Berendse, David van den Tempel, Jordy van Loon en Willemijn van Holt, zang