Crazy Pianos – Guilty Pleasures Sing-a-Long

Swingen & meezingen

Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege de nieuwe corona-maatregelen. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over verplaatsing of definitieve annulering.

De zingende, swingende en humoristische muzikanten van Crazy Pianos weten precies hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. Bereid je dus voor op een rit in een muzikale achtbaan met de allergrootste guilty pleasures tijdens een spetterend meezingprogramma. Een spectaculaire show vol muzikale hoogstandjes op de drums, saxofoon en natuurlijk brandweerrode piano’s, waarbij stilzitten én je mond houden geen optie is.

De Crazy Pianos zijn bekend van de spectaculaire shows in de gelijknamige pianobar op de mooie locatie op de Boulevard van Scheveningen. Al jarenlang staan ze bekend om hun top entertainment die ze daar avond aan avond verzorgen. Vanaf de westkust overspoelen ze nu ons land om die speciale Crazy Pianos-sfeer overal te verspreiden. Deze artiesten trekken werkelijk alles uit de kast, denk aan ludieke sketches en rake interactie, om hun publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de stemmen, spel, samenzang en muziek zit het altijd geramd.