First Time Voters Event

Reserveer je gratis ticket

Reserveer nu je gratis ticket hier

Helaas is door een miscommunicatie in eerdere berichten de naam van Mahfoud Mokaddem als optredend artiest genoemd zonder dat hij definitief bevestigd was als artiest. Mahfoud kan helaas niet aanwezig zijn op de avond vanwege andere verplichtingen. Wel steunt hij het initiatief van harte en roept hij alle Dordtse jongeren op om hun stem uit te brengen bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Weet jij al of je gaat stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart? Twijfel je? Weet je niet waarop je zou moeten stemmen?

Vanavond kun je met jonge kandidaten van verschillende Dordtse partijen in gesprek. Stel je vragen en kom meer te weten over de gemeentelijke politiek. Zo krijg je een goed beeld van waar de politiek om draait, wat de verschillen zijn tussen partijen en waarom je zou stemmen. Wil je ook jouw mening geven over het onderwijs in Dordrecht of heb je ideeën voor jouw buurt?

Tijdens deze avond kun je je stem laten horen. Tussendoor zijn er optredens van artiesten zoals Raff en IceKoud Donii. En na afloop is er een feestelijke afsluiting met een DJ, waarbij je onder het genot van een drankje kunt napraten met elkaar en raadsleden.

Ga in debat en laat jouw mening horen! Na deze avond ben je veel beter op de hoogte en weet je beter of en op wie je kunt gaan stemmen op 21 maart.    

PROGRAMMA
19:00 uur: Inloop met optredens van Rafzz, Icekoud en meer
19:30 uur: Opening door Burgermeester Kolff
20:00 uur: Debat over Dordtse politieke en maatschappelijke issues met presentatoren Mignon en Mayhar
21:30 uur: Afsluiting door DJ en nachtburgermeester Juno met ruimte om na te praten

Speciale gasten van de avond: 
-Burgemeester Kolff van Dordrecht
-Nachtburgemeester Juno
-Jonge raadsleden van alle politieke partijen
-Raff (artiest)
-Devennee (artiest)
-IceKoud (artiest)
-Mignon Nusteling (presentatie)
-Mayhar Zarrinphaker (presentatie)

Dit First Time Voters Event wordt georganiseerd door Bibliotheek AanZet, Jongerenraad Dordrecht, Stichting Be Innovated, Studentenvereniging Ebrii Oves, Middelbare scholen en beroepsonderwijs Dordrecht, en Schouwburg Kunstmin.