Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Theatergroep Kwatta – De Familie van Nielie in alle staten (vanaf 6 jaar)

Vrolijk, muzikaal avontuur

Plusprogramma: Kom vanaf een uur voor de voorstelling alvast spelen in Kunstmin. Doe de avontuurlijke Sieb-speurtocht, kom je verkleden of ga samen knutselen en tekenen. Ook het Theatercafé is geopend.

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar.

Kalkoenen, woestijnen, wolkenkrabbers filmsterren! Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. De familie van Nielie gaat naar Los Angeles, want vader Theo gaat naar Het Uitvinderscongres. Maar al meteen op het vliegveld van New York raakt het gezin elkaar kwijt en moeten ze alles op alles zetten om elkaar terug te vinden. Zal Theo op tijd komen om zijn Nanotronische Revolux op het congres te laten zien? Waarom is Saar zo lichtgeraakt? Gaat het Pam en Jonathan lukken iets te worden wat ze nog niet zijn? En kun je in je eentje de wereld verbeteren? Waarom mag Oma Amerika niet in? En kan iets dat verkeerd is, soms toch goed zijn. Wat volgt is een avontuur bomvol liedjes, vreemde ontmoetingen en een race tegen de klok.

Jibbe Willems, tekst; Josee Hussaarts, regie; Cecile Brommer, dramaturgie; o.a. Gustav Borreman, Billy de Walle, Joost dekker, Marieke van Leeuwen, Pleun de Roode, Lieneke Le Roux, Spel