Fahd Larhzaoui – Shirt uit Fahd!

Fysieke, gepassioneerde speelstijl

Deze voorstelling kunt u bezoeken met de Kunstmin Pas, lees meer over deze Pas.

Theatermaker Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, en speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met zijn nieuwste voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? Een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.

In Shirt uit Fahd! zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar zijn vorige programma Schijn een coming of age was, is Shirt uit Fahd! een facing the facts.

Self made acteur Fahd Larhzaoui speelt bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland. Fahd was ook vijf jaar lang te zien als acteur en presentator bij het populaire kinderprogramma Huisje Boompje Beestje van de NTR.

Fahd Larhzaoui, spel; Don Duyns; Bram Jansen, regie; Robin Vogel, decor

‘Een coming-out is hier geen magische mijlpaal waarna een zorgeloos en authentiek leven geleid kan worden. Ook is het niet de nieuwe identiteit die een oude identiteit van tafel veegt. Het is eerder een doorlopend proces met nieuwe obstakels, nieuwe vragen en kruisingen met oudere identiteiten’.  – Theaterkrant