Esther Scheldwacht & Kees Hulst – Laatste Paar Dagen

Topacteurs in prachtig samenspel

Plusprogramma: Voor aanvang om 19:45 uur verzorgen Frits Baarda, Thea Spek en Orhan Zengin, samen met Zelal Selin Zengin en Edjo Frank een intiem programma over de liefde met gedichten, verhalen en een lied in de foyer van de Kleine Zaal.

Deze voorstelling kunt u bezoeken met de Kunstmin Pas, lees meer over deze Pas.

Liefde kan je zomaar overkomen. Een man wordt binnengebracht op de intensive care. Hij heeft niet lang meer te leven. Hij wordt verzorgd door een verpleegkundige die niet meer van zijn zijde wijkt. De korte tijd die zij samen hebben, komen de hoofdpersonen snel met elkaar tot een kern. Er is geen tijd te verliezen. Twee prachtacteurs, geregisseerd door de talentvolle Daria Bukviç.

Kees Hulst werkte bij onder andere Toneelgroep Amsterdam en is bekend door zijn vertolking van Hendrik Groen in de gelijknamige TV-serie in het najaar van 2017.

Esther Scheldwacht speelde bij onder meer het RO Theater, Eric de Vroedt, en het Nationale Theater. Laatste Paar Dagen is de tweede samenwerking van Esther Scheldwacht en Kees Hulst. In 2015 maakten ze Hoe Mooi Alles, gebaseerd op het leven van Leo en Tineke Vroman.

‘Ontroerende dialoog over onvoorziene liefde.’ – Theaterkrant

‘Een juweel van een voorstelling.’ – ★★★★ De Volkskrant

Esther Scheldwacht, tekst; Kees Hulst, Esther Scheldwacht, spel; Daria Bukviç, eindregie