Emilio Guzman – Kom dan!

Vrolijke, hilarische avond

Deze show stond eerder gepland op 3 mei jl. en is verplaatst naar deze avond.

Plusprogramma: Voorafgaand aan deze show organiseert Kunstmin een inkijkje op duurzaamheid vanuit Dordts perspectief. William Nederpelt van het burgerinitiatief Platform Duurzaam Dordrecht presenteert van 19:30 tot 20:00 uur een aantal voorbeelden van Dordtse duurzaamheid initiatieven in de Kleine Zaal foyer van Kunstmin.

Emilio Guzman komt op in ridderpak en is vrolijk. Het einde van de wereld nadert. Als het niet Trump is, die opschept over de grootte van zijn nucleaire knop, dan zijn het wel de gevolgen van het broeikaseffect. We gaan er aan, dus het maakt toch niet meer uit. Dat is misschien wel de reden waarom Emilio zo vrolijk is. Guzman ontdoet zich stukje bij beetje van zijn ridderpak en wordt steeds persoonlijker: hij verbindt zijn zorgen over de wereld aan de vraag of hij kinderen op die wereld zou moeten zetten en aan zijn eigen kindertijd, waarin zijn vader hem altijd Don Quichot voorlas.

Dit is de vierde avondvullende cabaretvoorstelling van Emilio, die ook te zien was in het vorige seizoen van Wie is de Mol? Emilio weet het persoonlijke te verweven met de grote actualiteit van de wereld.