Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Eitje – Maas Theater & Dans (vanaf 3 jaar)

Grappige jeugdvoorstelling

Voor vijf euro naar Kunstmin? Ontdek hoe ontroerend, waardevol, mooi, leuk, geestverruimend en grappig een bezoek aan het theater is. Kunstmin doet 21 en 22 januari mee aan het nationale BankGiroLoterij Theaterweekend. Neem zaterdag 21 januari tussen 12:00 – 17:00 uur een kijkje voor en achter de schermen van Kunstmin, met achter-de-schermen-rondleidingen, optredens in het Theatercafé en een Chorus Line wedstrijd.  

Eitje kost maar 5 euro en is een hele grappige, levendige en herkenbare, 30 minuten durende, voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar.

Stel je een actiefilm voor, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooit: een Eitje waar niemand aan mag komen, we herhalen, niemand. Een saai Eitje dus. Een saai Eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. (Suppoosten, dat zijn saaie bewakers van kunstobjecten, en kunst is… Ehm nou ja, dat vertellen we nog wel een keer). En net als het zo saai begint te worden dat je in slaap valt, zit je middenin een achtervolging. Met minimale middelen en veel huis-, tuin- en keukenmagie toveren de bewakers zichzelf, elkaar en Eitje weg. En dan?

Deze voorstelling vindt plaats in het BankGiro Loterij Theaterweekend. Neem al je vrienden en je hele familie mee, en beleef een hele grappige voorstelling in een van de mooiste theaters van Nederland, Schouwburg Kunstmin.