Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Drie Zusters

Urban Myth & Internationaal Theater Amsterdam

Tsjechovs ruim honderd jaar oude klassieker ‘Drie Zusters’ is al vaak opgevoerd en bewerkt, en krijgt met actrices van kleur en Tsjechovs wonderschone tekst op verrassende wijze een nieuwe lading. Als een beroemd schilderij in nieuwe tinten werpt Urban Myth een frisse blik op onze hedendaagse samenleving.

‘Drie Zusters’ is een van de mooiste stukken over onvervuld verlangen, grote verwachtingen en uitgesteld geluk. Ver weggestopt in de provincie hunkeren drie zusters naar Moskou, de stad waar ze vandaan komen. Want daar wacht hen voorspoed en liefde. Ze worden omringd door een bont gezelschap van familie en flirtende aanbidders, maar in hun gesprekken draait het maar om één ding: Moskou. Terwijl ze mijmeren over de toekomst, vergeten ze te leven in het hier en nu. Dankzij Urban Myth kun je (opnieuw) kennismaken met dit door een nieuwe bril. Spannend, grappig, aangrijpend en helemaal van deze tijd.

In deze productie zie je Nazanin Taheri terug, die in 2018 de hoofdrol vertolkte in de kerstproductie van Kunstmin: De Notenkraker.

artistieke leiding: Jörgen Tjon A Fong | bewerking en regie: Koos Terpstra | spel: Nhung Dam, Nazanin Taheri, Sharlee Daantje, Katelijne Beukema, George Tobal, Eran Ben Michael, Viktor Griffioen e.a. | coproductie met Internationaal Theater Amsterdam