Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Dordtse Oogst # Ontbijt Proef

Ontbijt & korte optredens

Deze voorstelling is inclusief ontbijt. De zaal opent 30 minuten voor aanvang.

Theaterontbijt met vleugje Dordrecht
Na het succes van de eerste Ontbijt Proef is er opnieuw een ontbijt in het Energiehuis met theatermakers, schrijvers en performers met Dordtse roots. Theatermakers Afke Weltevrede en Jeroen Rienks van Onderwater Producties, actrice en comédienne Jennifer Evenhuis en zangeres Yurith Schols brengen met deze Ontbijtproef een gevarieerde theatrale en muzikale mix.

Onderwater Producties
Onderwater Producties, van theatermakers Afke Weltevrede en Jeroen Rienks, geeft een voorproefje van de locatievoorstelling GAST! die van 6 maart tot 6 april te zien is in Hotel Bellevue, in het kader van Synode400. Voorzien van regie-adviezen van actrice Astrid van Eck.  Zowel Afke als Astrid hebben Dordtse roots.

Jennifer Evenhuis
De Dordtse Jennifer Evenhuis is actrice en comédienne. Na jarenlang cabaret en stand-up comedy, brengt zij een zelfgeschreven monoloog. Wordt het cabaretesk toneel, of toneelmatig cabaret? In ‘Maar waar was Els?’ vertelt een activiste haar verhaal. Wat zijn haar drijfveren? Hoe is het zover gekomen?

Yurith
Intuïtief, vanuit haar hart en met alles wat haar muzikaal beïnvloedde en verrijkte in de afgelopen 20 jaar, schreef en produceerde zangeres Jurith Schols aan haar album. Americana, Indie, 80’s pop. Op deze zondagmorgen geeft zij met haar band (Jan Pohl, Rik Kraak en Eelke Mastbroek) een bijzonder voorproefje van haar werk.