Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Dordtse Oogst # Onderwater Producties

GAST! (vanaf 10 jaar)

GAST! is een theatervoorstelling op locatie in hartje Dordrecht, en gaat over de Synode in Dordrecht, en is speciaal geproduceerd ter gelegenheid van de Dordtste Ode aan de Synode. De voorstelling staat bol van absurdisme en humor, historische feiten en persoonlijke verhalen.

De voorstelling speelt zich af op een bijzondere locatie: Hotel Bellevue, bij de beroemde Groothoofdspoort. Momenteel een hotel, in de tijd van de Synode een herberg waar 400 jaar geleden de gasten van de Synode welkom werden geheten. En nu is het de beurt aan j0u!

GAST! is een co-productie van Kunstmin en Onderwater Producties dat is opgericht door theatermakers Afke Weltevrede en Jeroen Rienks. Het regie-advies is van Astrid van Eck. Zowel Afke als Astrid hebben Dordtse roots en doen regelmatig mee aan Kunstmin Dordtse Oogst# producties.

De afgelopen maanden werd deze voorstelling gerepeteerd in de Kunstmin Studio in het Energiehuis.

Onderwater Producties maakt theater over maatschappelijke thema’s en persoonlijke ervaringen. Eerder maakten deze theatermakers: Lonely City, Bon Voyage! (o.a. festival de Parade, Kantine Walhalla, winnaar publieksprijs Fries StraatFestival), Coolsingel 65, Kassa!, How Much is Enough?, Het Geheugen van Rotterdam, FutureShock (o.a. festival de Parade, Spoffin, Duizel) en Insomnia (winnaar Juryprijs Enschede Fringe, nominatie Theateraffiche Prijs).

N.B.: Deze voorstelling vindt plaats in Hotel Bellevue aan Boomstraat 37 in Dordrecht. Helaas is deze locatievoorstelling niet toegankelijk voor rolstoelgebonden personen of wanneer u slecht ter been bent.