Dordtse Cultuurnacht

Gratis voorstellingen bij Dordtse podia

Welkom bij de Dordtse Cultuurnacht op vrijdag 8 september. Kunstmin en het Energiehuis zijn twee van de vele deelnemende Dordtse podia. Wij zijn geopend tussen 22h00 – 01h00. De toegang tot alle optredens is gratis.

Vier de start van het nieuwe theater- en concertseizoen met de muzikale ‘heerlijke heimwee naar de vakantie van vroeger’ comedy Vakantiealbum, met Jan Rot en Marjolein Meijers in Kunstmin.

Stap in op de muzikale en theatrale roadtrip in het Energiehuis die wordt georganiseerd door ToBe, Bibelot, Kunstmin, de Popcentrale, Muziektheater Hollands Diep en Khotinsky. Er zijn optredens van onder anderen Elfie Tromp, Jerry Hormone, PollyAnna, Olivia Ultra’s Kusjesmachine en Elvis is in the building. Muziektheater Hollands Diep voert delen op van de muzikale voorstelling Julia & Romeo. Om 1 uur begint bij Bibelot de Afterparty. Alle programma onderdelen zijn gratis te bezoeken.

Ook andere podia en culturele instellingen zetten hun deuren open tussen 22h00 en 01h00 uur. In het Dordrechts Museum kunnen bezoekers genieten van een kunstzinnige modeshow georganiseerd door de jongeren van TakepART. In het Nationaal Onderwijsmuseum zijn er workshops kun je terecht bij de tentoonstelling Van het Naadje en de Kous, met DJ.

De Dordtse Cultuurnacht is een initiatief van een groot aantal culturele instellingen in Dordrecht en Dordrecht Marketing. De Cultuurnacht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd om bezoekers en bewoners van Dordrecht en omgeving te laten genieten van de culturele mogelijkheden die Dordrecht biedt.

Het volledige programma vind je op: www.dordtsecultuurnacht.nl