Die Zauberflöte – bewerking Roderik de Man

Te gast in Kunstmin Bachfestival

Dit concert vindt plaats in het kader van het Dordrechts Bachfestival van 18 t/m 24 juni. Kunstmin is de plek waar een groot aantal festivalproducties plaatsvindt.

Plusprogramma: Bezoek na afloop van dit concert in Theatercafé Kunstmin om 21:30 uur gratis het Bachcafé, met special guest Roderik de Man en Shunke Sato.

Een avontuurlijke samenwerking! Het Oude Muziekgezelschap de Nederlandse Bachvereniging en het hedendaags muziekensemble Black Pencil zetten de lessenaars bijeen in de spannende bewerking van Die Zauberflöte door Roderik de Man. Een totaal nieuwe instrumentatie en interpretatie door topmusici. In dit Verlichtingswerk raken we het thema Licht op een geheel andere manier. Lichtkunstenaar Jaap van den Elzen versterkt de beleving met een schitterend schouwspel van licht. Laat u verrassen!

Mozart Die Zauberflöte (bewerking Roderik de Man).

Black Pencil (Jorge Isaac, blokfluit; Matthijs Koene, panfluit; Esra Pehlivanli, altviool; Marko Kassl, accordeon; Enric Montfort, percussie); Nederlandse Bachvereniging in kleine bezetting (Shunske Sato, dirigent en viool; Lucie Chartin, sopraan; Drew Santini, bas; Siebe Henstra, klavecimbel en keyboard; Robert Franenberg, contrabas); Roderik de Man, componist.