Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

De Warme Winkel – Vincent Rietveld gaat voor een Louis d’Or

De jacht op een Louis d'Or

Deze voorstelling kunt u bezoeken met de Kunstmin Pas, lees meer over deze Pas.

We leven. We beleven hoogte- en dieptepunten. Als we inzoomen dan ontdekken we persoonlijke avonturen, twijfels, zwaar bevochten ontwikkelingen en een levensloop die het verfilmen waard is. Zoomen we uit dan blijkt dat een leven niet meer is dan een grauw stukje overbevolking in een zee van onbeduidendheid. Er is maar één manier om je aan deze soep van middelmatigheid te onttrekken: prijzen winnen.

Waar de prijzenkast van het collectief De Warme Winkel langzaam volstroomt, staat Vincent Rietveld op persoonlijk vlak nog droog. Daar probeert hij met deze voorstelling verandering in te brengen.

‘Amusante satire’ – NRC Handelsblad  ★★★★

De Louis d’Or is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt voor de meest indrukwekkende mannelijke, dragende rol.  De prijs wordt iedere september uitgereikt op het gala van het Nederlands Theaterfestival in de Stadsschouwburg van Amsterdam. De winnaar krijgt een gouden legpenning en wordt met een portret vereeuwigd in de galerij van de Stadsschouwburg. Het is het hoogst haalbare voor elke theater acteur.

’Serious business vermomd als hilarisch entertainment’ Dagblad van het Noorden ★★★★