De Notenkraker (Try-out)

Feelgood kerstvoorstelling

Plusprogramma: Kom je voorafgaand aan de voorstelling plezier maken tijdens het KunstminLab? Neem een kijkje achter de schermen vanaf 14:00 uur of doe een spannende speurtocht door het gebouw. Wil jij net zo kunnen dansen als de dansers in de voorstelling? Kom dan tussen 13:45-14:30 uur in de Blauwe Foyer meedoen aan de dansworkshop!

De jaarlijkse kerstproductie bij Kunstmin is een terugkerend feest. Bij het horen van De Notenkraker zult u vanaf de komende feestdagen voortaan niet meer alleen aan het wereldberoemde ballet van Tsjaikovski denken. Maar ook aan dit gloednieuwe muziektheaterspektakel voor de hele familie.

In deze fantasierijke feelgood voorstelling kruipen Nazanin Taheri, Stijn Westenend en Jared Grant in de rol van Clara, Drosselmeyer en verteller. Met meer dan vijftig spelers, zangers, dansers en muzikanten uit Dordrecht en de regio is er veel te genieten. Een betoverende voorstelling die het verhaal van de bekende kerstklassieker vertelt en die er een eigentijdse twist aan geeft.

Deze kerstproductie is mede tot stand gekomen dankzij de enthousiaste betrokkenheid en bijdrage van HSU Payroll Services.

Ernst Hoffmann, verhaal; Bruun Kuijt, tekst; Carola Arons, regie; Frans van der Horst, toneelbeeld; Willemiek van Kuijlenborg, kostuums; Hans Cassa, muzikale leiding en composities; Job Greuter, muzikale leiding en composities; Nazanin Taheri, Vera de Koster, Stijn Westenend, Jared Grant e.v.a., spel; Brassband Iconic Brass, muzikale ondersteuning