Charkov City Opera & Ballet- De Parelvissers

Lust voor oog en oor

Opera zoals opera hoort te zijn: een lust voor oog en oor; recht uit de ziel, recht naar het hart. De Parelvissers uitgevoerd door het Charkov City Opera & Ballet is een geheel nieuwe, klassieke productie. Een groot live orkest, koor en ensemble brengen u Bizets meesterwerk met een internationale cast in een zinderende enscenering. Lees het interview met het Nederlandse creative team en bekijk vast het fameuze duet Au fond du temple saint.

Twee vrienden, Zurga en Nadir, zien elkaar na jaren terug. Hun vriendschap wordt al snel bedreigd omdat zij allebei verliefd zijn op dezelfde vrouw. In de dramatische en onafwendbare ontwikkelingen zien we hoe uiteindelijk liefde en vriendentrouw het wint van dogmatisch geloof en kortzichtigheid. Een thema van alle tijden in een exotische vertelling met een aangrijpend slot. Zang en spel op het scherpst van de snede in een setting die u op het puntje van uw stoel zult houden.

‘Alles wat een goede opera moet hebben: fantastische muziek, die je vanaf het begin meesleept en betovert, en een aangrijpend verhaal waarin je je helemaal kunt verliezen.’ – Place de L’Opera