Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Camiel Boomsma

Nationaal Theaterweekend 2018

Camiel Boomsma is een van de meest veelbelovende pianisten van deze tijd. Door de internationale pers wordt hij bejubeld en hij wordt gezien als een van de meest veelbelovende pianisten van deze tijd. Onlangs trad dit toptalent op in de serie Meesterpianisten in Heerlen en was hij te horen en te zien in het TV programma Vrije Geluiden. Boomsma  staat bekend als een gevoelig musicus die met zijn spel grote diepte weet te bereiken. Zingen, mijmeren en dromen zijn sleutelbegrippen in het universum van deze Nederlandse pianist. Tijdens het concert speelt hij prachtige werken van Chopin en Schubert.

Maak kennis met Kunstmin voor €7,50 tijdens het Nationaal Theaterweekend 
Ontdek hoe mooi en verrassend een bezoek aan het theater is. Kunstmin is een van de zeventig theaters in Nederland die meedoet aan het Nationaal Theaterweekend op zaterdag 27 en zondag 28 januari. Voor maar €7,50 bezoek je een complete voorstelling.

Open Huis
Op zondag 28 januari staan de deuren van Schouwburg Kunstmin wijd open. Er zijn op deze middag tal van activiteiten voor jong en oud. Bovendien kunt u een kijkje nemen achter de schermen tijdens een van de rondleidingen. Kom meer te weten over de geschiedenis van Kunstmin en over de dagelijkse gang van zaken in de schouwburg van nu. Wilt u deelnemen aan een rondleiding tijdens het Theaterweekend? Boek dan hier uw kaartje.