Cabaretteketet – 19:00u

Nieuwe & bekende cabaretiers

Deze show wordt deze avond twee keer bij Kunstmin gespeeld. Om 19:00 uur en om 21:00 uur. Duur: circa 60 minuten.

Cabaretteketet biedt een wisselende line-up en een divers programma vol hilariteit en grappen. Maak kennis met nieuw toptalent en geniet van gevestigde namen. Laat je verrassen! Stand-up, sketches, improvisatie en kleinkunst. Voor iedereen!

De line-up voor de voorstelling van vr 2 oktober is bekend:

Kees van Amstel
Kees van Amstel is lid van het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in ‘De Nieuws BV’ op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte) en Koefnoen, maakte cabaret voor ‘Spijkers met Koppen’ en is tevens één van de breinen achter het programma ‘Dit was het nieuws’.

‘Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken. In zijn knap geconstrueerde cabaretsolo weet hij ook de hoofdlijn vast te houden.’ – de Volkskrant

Hassan El Rahaui 
Hassan El Rahaui is een rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-wereld. Met zijn charme en talent wist Hassan in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten te halen. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. ‘Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.’ In seizoen 2020-2021 zal Hassan met zijn allereerste avondvullende cabaretprogramma de theaters in gaan.

Peter van Ewijk
In 1977 werden drie opvallende dingen gelanceerd: de twee Voyager-satellieten en Peter van Ewijk. Hij is bekend van het voormalig duo Lankmoed, waarmee hij de publieksprijs Cameretten won en staat nu solo in het theater met zijn voorstelling ‘Contact’.

Deng Boy
Je klapt dubbel van het lachen met dit charismatisch cabaret duo! Ronny en Eric, oftewel Deng Boy, toeren sinds 2008 met succes door het hele land en zijn elk jaar met een nieuwe voorstelling in de theaters te zien. Dit seizoen staan de heren met alweer hun tiende avondvullende cabaretshow in de Nederlandse theaters. Met hun dwaze sketches, imitaties en typetjes krijgen ze de hele zaal plat.