Bunk Puppets – Slapdash Galaxy (vanaf 8 jaar)

Vindingrijk poppen- en schimmenspel

Theater is een belevenis voor jong en oud. Elke Jeugd & Familie voorstelling krijgt een adviesleeftijd mee. Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar.

Plusprogramma: Bunk Puppets is de eerste jeugdvoorstelling van het seizoen! Vanaf 13:00 kun je je eigen decor knutselen.

Internationale, vindingrijke en vrolijke show met poppen en schimmenspel. In deze voorstelling grijpen de spelers van Bunk Puppets de toeschouwers bij de kladden met origineel en vindingrijk poppentheater. Zij toveren voor de ogen van het publiek, een meeslepend en geestig schimmenspel.

Een verhaal over Sam en Junior en de zoektocht naar hun vader. Een reis die hen door de hele kosmos voert, met een ruimteschip uiteraard, waar ze reuzen en enge spinnen tegenkomen. Op het toneel ligt een wereld aan spullen. De poppenspelers brengen dit tot leven. Met karton, ballonnen, stokjes, tubes, serpentines en nog veel meer schilderen zij een emotioneel universum waar ook volwassenen niet ongevoelig voor kunnen blijven. Ga mee op reis door dit levende universum dat jong én oud zal verbazen en vermaken.

‘Poppenspel zoals u nooit eerder zag.’ – Edinburgh Festivals Magazine