Brugklas de Musical (vanaf 9 jaar)

Bekend van tv

Plusprogramma: Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet. Ontmoet de cast in de foyer en scoor een handtekening of foto!

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 9 jaar.

De populaire en met de Gouden Stuiver 2017 bekroonde tv-serie ‘Brugklas’ komt naar het theater. Super, want zo kun je alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school van nóg dichterbij meemaken. In ‘Brugklas de Musical’ gaan Max, Selma, Emma, Jamie en een nieuwe brugpieper een hiphopmusical over Willem van Oranje maken. Max vindt het een vet idee, lekker out of the box! Maar Emma wil per se de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven. Deze show is gebaseerd op het tv-programma ‘Brugklas’ van NPO Zapp, AVROTROS en Tuvalu.

Daniël Cohen, script en liedteksten; Niek Roozen, May Hollerman, Belle Zimmerman, Claire Veldkamp, Jary Sluijter, spel; Fons Merkies, muziek; Anne de Blok, regie; Chiara Re, choreografie; Kathelijne Monnens, decor- en kostuumontwerp; Erwin van den Broek, geluidsontwerp

Actuele thema’s mooi verpakt in sterk verhaal’ ★★★★ – Musicalworld

‘Zang en dans uitstekend’ ★★★ – AD