BonteHond – PAK ‘M (vanaf 3 jaar)

Doldwaze misverstanden

Helaas zijn wij genoodzaakt deze voorstelling te annuleren. Alle kaartkopers krijgen in de komende dagen hierover persoonlijk bericht. 

Kom vanaf een uur voor de voorstelling alvast spelen bij Kunstmin. Doe de avontuurlijke Sieb-speurtocht, kom je verkleden of ga samen knutselen en tekenen. Ook het Theatercafé is geopend.

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 3 jaar.

Het flitsende ‘Pak’m’ gaat over achter elkaar aan zitten en over klassieke misverstanden. Drie ogenschijnlijk volwassen presentatoren in een tv-studio vechten om de microfoon. En waar er twee vechten om een been, gaat de derde er mee heen. Genoeg reden voor een achtervolging met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duplo niveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

René Geerlings, concept & regie; Wim Conradi, medemaker en soundtrack; Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Mathijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra e.a., spel (in wisselende samenstelling); Judith Faas, dramaturgie; Tom de Meer en René Geerlings, decor; Judith de Zwart, kostuums

‘Er wordt slim gebruikgemaakt van techniek, vooral de soundtrack van Wim Conradi is geweldig. ‘PAK’M’ wordt virtuoos gespeeld door Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl, meesters in slapstick. Vooral het spatzuiver playbacken van de tv-uitzendingen doet je met open mond toekijken.’ – Het Parool