Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

BOG – KID (vanaf 8 jaar)

Fantasierijke voorstelling

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 8 jaar. 

KID is twee in één. Twee voorstellingen tegelijkertijd. Jij zit hier en de kinderen zitten daar, tegenover je, op de andere tribune. Zij kunnen niet zien wat er hier gebeurt, welke dilemma’s en tegenstrijdigheden er voorbijkomen. In KID onderzoekt BOG de lijn die loopt tussen de kinderen en de volwassenen, tussen verschillende categorieën waarin mensen zichzelf en elkaar indelen.

Laat u verrassen. Kinderen worden volwassen en volwassenen zijn nog steeds kinderen. Of is het juist andersom? Als kind en als volwassenen zie je de voorstelling allebei vanaf de kant van de ander. Je hoort wat er aan de andere kant gebeurt maar dat is niet altijd wat je denkt. En wat je ziet is niet altijd wat je hoort. Ga mee op ontdekkingstocht in deze fantasierijke voorstelling.

‘KID. is speels en stout, gelaagd en fris, interactief en intelligent.’       ★ ★ ★ ★ – De Standaard

‘KID. zorgt voor een ongelooflijke portie humor en spelplezier, voor bakken zuurstof en generositeit aan het publiek.’ ★ ★ ★ ★ ★ – Etcetera.be