Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Theatergroep Bambie – Bambie is back!

Met muziek van Eef van Breen Group

Plusprogramma: liefhebbers kunnen een gratis workshop volgen voorafgaand aan de voorstelling. Klik hier om u aan te melden.

Bambie is terug en dat werd tijd. Daar gaat het dan ook over. De mimetheatergroep van Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter gaat samen met de muzikanten van de Eef van Breen Group in gevecht met de tijd.

Een minuut wachten kan eindeloos duren. Een jaar is soms bizar snel voorbij. Terwijl de klok machinaal de milliseconden wegtikt, is ons besef van tijd wonderbaarlijk rekbaar.
Het theater is dé plek waar je dit elastische tijdsbesef manifest kan maken. Seconden uitrekken en lichtjaren samenballen. Een voorstelling over de bemeten eindigheid en de veronderstelde oneindigheid van alles.

Eef van Breen, Stathis Elio, Ibelisse Guardia, Paul van der Laan, Eva Tebbe en Jochem Stavenuiter, spel/scenario; Marijn van der Jagt, dramaturgie; Hester Jolink, decor; Erik Whien, eindregie

Maak voor maar €7,50 kennis met Kunstmin tijdens het Nationaal Theaterweekend 
Ontdek hoe mooi en verrassend een bezoek aan het theater is. Kunstmin is een van de zeventig theaters in Nederland die meedoet aan het Nationaal Theaterweekend op zaterdag 27 en zondag 28 januari. Voor maar €7,50 bezoek je een complete voorstelling.

Open Huis
Op zondag 28 januari staan de deuren van Schouwburg Kunstmin wijd open. Er zijn op deze middag tal van activiteiten voor jong en oud. Bovendien kunt u een kijkje nemen achter de schermen tijdens een van de rondleidingen. Kom meer te weten over de geschiedenis van Kunstmin en over de dagelijkse gang van zaken in de schouwburg van nu. Wilt u deelnemen aan een rondleiding tijdens het Theaterweekend? Boek dan hier uw kaartje.

‘Theater op de rand van slapstick’ – Trouw

‘Droge humor op de vierkante centimeter. Heerlijk.’ – Het Parool