Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Dummie de Mummie (vanaf 6 jaar)

Splinternieuwe familiemusical

Plusprogramma: voorafgaand aan de voorstelling om 18:30 kun je Dummie helpen met een speurtocht tijdens de Dummie de Mummie Game. Na de voorstelling is er een signeersessie met Dummie de Mummie auteur Tosca Menten.

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar. 

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets raars, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt. En na twintig tellen ook. Wat doe je dan?

Dummie de Mummie is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Tosca Menten. De boeken werden meermaals bekroond en in de serie zijn al 300.000 boeken verkocht. Na 2 succesvolle films kan een theatervoorstelling niet uitblijven!

Jasper Verheugd, script en regie; Peter van de Witte, muziek; Allard Blom, liedteksten; Joris van Veldhoven, decor en kostuum; Uri Rapaport, lichtontwerp

Maak voor maar tien euro kennis met Kunstmin tijdens het Nationaal Theaterweekend 
Ontdek hoe mooi en verrassend een bezoek aan het theater is. Kunstmin is een van de zeventig theaters in Nederland die meedoet aan het Nationaal Theaterweekend op zaterdag 27 en zondag 28 januari. Voor maar tien euro bezoek je als bezoeker een complete voorstelling bezoeken.

Open Huis zondag 28 januari
Op zondag 28 januari staan de deuren van Schouwburg Kunstmin wijd open. Er zijn op deze middag tal van activiteiten voor jong en oud. Bovendien kunt u een kijkje nemen achter de schermen tijdens een van de rondleidingen. Kom meer te weten over de geschiedenis van Kunstmin en over de dagelijkse gang van zaken in de schouwburg van nu. Wilt u deelnemen aan een rondleiding tijdens het Theaterweekend? Boek dan hier uw kaartje.