Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Comedytrain – Met Howard Komproe, Jochen Otten e.a.

Toomler on tour

Plusprogramma: Na de voorstelling is er een afterparty met DJ in het Theatercafé.

De beste cabaretiers zoals Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Lebbis, Daniël Arends en Micha Wertheim vonden via Comedytrain de weg naar een glansrijke solocarrière. Hun thuisbasis is Café Toomler in Amsterdam, en vanuit daar maken ze podia door het hele land onveilig met stand-up zoals stand-up bedoeld is. Comedytrain is een mix van aanstormend talent en gevestigde namen. MC Gerthein Boersman presenteert tijdens het Theaterweekend de volgende comedians in Kunstmin: René van Meurs, Howard Komproe en Jochen Otten.

Maak kennis met Kunstmin voor een tientje tijdens het Nationaal Theaterweekend 
Ontdek hoe mooi en verrassend een bezoek aan het theater is. Kunstmin is een van de zeventig theaters in Nederland die meedoet aan het Nationaal Theaterweekend op zaterdag 27 en zondag 28 januari. Voor maar tien euro bezoek je als bezoeker een complete voorstelling bezoeken.

Open Huis
Op zondag 28 januari staan de deuren van Schouwburg Kunstmin wijd open. Er zijn op deze middag tal van activiteiten voor jong en oud. Bovendien kunt u een kijkje nemen achter de schermen tijdens een van de rondleidingen. Kom meer te weten over de geschiedenis van Kunstmin en over de dagelijkse gang van zaken in de schouwburg van nu. Wilt u deelnemen aan een rondleiding tijdens het Theaterweekend? Boek dan hier uw kaartje.