Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat – Shakespeare by Heart

Twee topacteurs schitteren

Voor maar een tientje naar Kunstmin? Ontdek hoe ontroerend, waardevol, mooi, leuk, geestverruimend en grappig een bezoek aan het theater is. Kunstmin doet op 21 en 22 januari mee aan het nationale BankGiroLoterij Theaterweekend. Neem zaterdag 21 januari tussen 12:00 – 17:00 uur een kijkje voor en achter de schermen van Kunstmin, met achter-de-schermen-rondleidingen, optredens in het Theatercafé en een Chorus Line wedstrijd.  

De twee beste acteurs van Nederland spelen twee uur lang de sterren van de hemel en trekken je de wereld van Shakespeare in. Meer dan een tafel, twee stoelen en een paar lampen hebben Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma daarvoor niet nodig. Vrolijk en hartveroverend laten zij zien hoe je deze prachtige teksten kunt spelen. Ze spelen scènes uit onder meer Richard III, Romeo en Julia, Othello en Hamlet. Het wordt een hele bijzondere, interactieve middag met twee Shakespeare specialisten pur sang.

Deze voorstelling vindt plaats in het BankGiro Loterij Theaterweekend. Neem een kijkje en neem meteen al je vrienden mee, en geniet van een onvergetelijke theatervoorstelling in een van de mooiste theaters van Nederland, Schouwburg Kunstmin.