Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Unforgettable – One Night In Manhattan

Frank Sinatra, Ella Fitzgerald songs

Voor maar een tientje naar Kunstmin? Ontdek hoe ontroerend, waardevol, mooi, leuk, geestverruimend en grappig een bezoek aan het theater is. Kunstmin doet op 21 en 22 januari mee aan het nationale BankGiroLoterij Theaterweekend. Neem zaterdag 21 januari tussen 12:00 – 17:00 uur een kijkje voor en achter de schermen van Kunstmin, met achter-de-schermen-rondleidingen, optredens in het Theatercafé en een Chorus Line wedstrijd.  

Choreografe Isabelle Beernaert neemt je mee naar de romantiek van de jaren veertig, vijftig en zestig van de vorige eeuw, in het bruisende New York.

Als geen ander weet Beernaert de swingende sfeer van de vorige eeuw op te roepen. Enjoy this one night in Manhattan. Verlies jezelf in een zinderende revivalshow met muziek van o.a. Frank Sinatra, Fred Astaire, Louis Armstrong en Ella Fitzgerald. Een spetterende cross-over van decennia. Oude nummers van toen zijn in een swingend nieuw jasje gegoten, nummers van nu veranderen naar de sfeer van toen. Met live jazzmuziek van het Frank Deruytter Quintet en zang door Ivar Oosterloo (bekend van The Voice of Holland).

Deze voorstelling vindt plaats in het BankGiro Loterij Theaterweekend. Neem een kijkje en neem meteen al je vrienden mee, en geniet van een heerlijke avond uit in een van de mooiste theaters van Nederland, Schouwburg Kunstmin.