Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Marcel de Groot – #Held

Intiem concert

Voor maar een tientje naar Kunstmin? Ontdek hoe ontroerend, waardevol, mooi, leuk, geestverruimend en grappig een bezoek aan het theater is. Kunstmin doet op 21 en 22 januari mee aan het nationale BankGiroLoterij Theaterweekend. Neem zaterdag 21 januari tussen 12:00 – 17:00 uur een kijkje voor en achter de schermen van Kunstmin, met achter-de-schermen-rondleidingen, optredens in het Theatercafé en een Chorus Line wedstrijd.  

Marcel de Groot gaat opnieuw het theater in met een eigen programma met gloednieuw repertoire, wat ouder werk en hier en daar een ter zake doende cover of vertaling. In de jaren negentig bracht Marcel platen uit als Manen kweken, met de hit ‘Mag ik naar je kijken’, en het veelgeprezen De Liefde, De Wals en De Kater. De laatste jaren zagen we hem vooral in dienst van anderen, in het theater met Maarten van Roozendaal en met zijn vader Boudewijn. ‘Het is prachtig om anderen te laten groeien door jouw bijdrage. Jezelf ondergeschikt te maken aan een doel dat groter is dan jezelf. De held van de held zijn,’ aldus Marcel. Maar nu is het tijd voor Marcel om zijn eigen held te zijn en helemaal op zichzelf te staan.

Neem een kijkje en neem meteen al je vrienden mee, en geniet van een heerlijke avond uit in een van de mooiste theaters van Nederland, Schouwburg Kunstmin.