Beer – Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland

Muzikale en vrolijke show (vanaf 7 jaar)

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 8 jaar.

Attentie: Deze voorstelling bevat stroboscopische (flikkerende) lichteffecten.

Plusprogramma: vanaf een uur voor de voorstelling kun je al lekker spelen in de foyer van de Schouwburg. Speur mee met theaterhondje Sieb en kom langs allerlei leuke activiteiten.

‘BEER’ is een muzikale en vrolijke show waaraan vier acteurs én vijfentwintig jonge spelers aan meedoen. Als BEER in de stad komt, zorgt dat voor verdeeldheid. Zo’n gevaarlijk beest tussen de mensen, dat kan niet. Beer is groot, zacht en lief. Maar toch, die klauwen… Mag beer blijven, of moet hij gevangen en uitgezet worden?

In dit hedendaagse sprookje doen Ollie, Maas, Kleine en Flo er alles aan om beer uit de handen te houden van hen die hem willen vangen; niet iedereen is blij met een vreemde in de stad. Dit doen ze niet alleen, maar samen met Annie de toverfee en haar broer Dealer Dick. Gaat het ze lukken?

Musicalsterren gezocht!

Ken jij een 10-12 jarige die ervan droomt te schitteren op het toneel? We zijn op zoek naar 12 jongens en meisjes die op zondag 1 december willen acteren, dansen en zingen in familiemusical beer. Klik hier voor het aanmeldformulier en de voorwaarden. 

Let op: aanstormende musicalsterren moeten beschikbaar zijn op zaterdag 16 november (09.30 – 12.30 uur), zaterdag 30 november (10.00 – 15.30 uur) en zondag 1 december (11.00 – 17.00 uur) om te repeteren en spelen. 

Guus Kuijer, Derek Otte, teksten; Fabian Jansen, Wendy Hoogendijk, Kiki Schippers, Oscar Aerts, vijfentwintig jonge talenten, spel; Diederik van Vleuten, muziek