Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Antje Monteiro, Anouk van Nes e.a. – Opvliegers 3: New York, New York

Inclusief verrassende Ladies Night markt

Plusprogramma: Echte Ladies Night, voorafgaand aan de voorstelling zijn er in het Theatercafé diverse stands te bezoeken op het gebied van lifestyle & beauty.

Het is weer Ladies Night met dé nieuwe vriendinnenkomedie van het seizoen: Opvliegers keert terug. Met een nieuwe bestemming, een nieuw verhaal, nieuwe gezichten maar net zo hilarisch. Dit keer dompelen de vier dames van ‘een zekere leeftijd’ zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park en yellow cabs. Wat kan er misgaan, zou je denken?

Schnabbelzangeres Lydia (Antje Monteiro) is vervelend in het nieuws gekomen doordat er een nogal gênant filmpje op het internet is verschenen. Kortom, Lydia moet weg uit Nederland. Haar gebruikelijke reisvriendinnen kunnen niet mee, dus besluit ze alleen te vertrekken; naar New York! In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen en verblijft in precies hetzelfde hotel als Lydia. Eenmaal in het hotel ontmoeten de dames twee vriendinnen die er samen even uit zijn: middelbare leeftijdsblogger Joke en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven.

Met: Antje Monteiro, Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford