Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Amsterdam Klezmer Band – Klezmer into the future

Beste klezmerband van Nederland

Helaas zijn wij genoodzaakt deze voorstelling te annuleren. Alle kaartkopers krijgen in de komende dagen hierover persoonlijk bericht. 

Al ruim twintig jaar speelt de Amsterdam Klezmer Band festivals, poppodia en theaters plat met meeslepende en opzwepende shows. De zeven musici leerden het vak op straat en op het conservatorium. Die dubbele basis is terug te vinden in de muziek, waarin virtuositeit en originaliteit gepaard gaan met een niet te stuiten drang om er altijd en overal een feest van te maken.

Er wordt gedold met het publiek en uiteindelijk vergeet je al je sores. Want dat is wat klezmer, de van oorsprong Joodse bruiloftsmuziek met de aanstekelijke Oost-Europese klanken, met je doet. Samen met de hoogtepunten uit eerdere shows goed voor virtuoze blaaspartijen, humoristische en weemoedige liederen en als klap op de vuurpijl feest tussen de stoelen.

Jasper de Beer, contrabas en zang; Job Chajes, altsaxofoon en raps; Alec Kopyt, precussie en zang; Gijs Levelt, trompet; Joop van der Linden, trombone, percussie en zang; Janfie van Strien, precussie en zang; Theo van Tol, accordeon