Steun ons

Kunstmin is er voor iedereen. Wij programmeren een breed scala aan theatervoorstellingen en concerten in de Schouwburg en in het Energiehuis. Samen met jou willen wij het culturele leven in de regio sterker en nog mooier maken. Wil je ons steunen met een donatie en eigen producties mogelijk maken? Dat kan via de button op deze pagina. Wij zijn blij met elke donatie. Met jouw gift aan het Kunstmin Fonds bouw je mee aan het theater van de toekomst.

Ik doneer graag

Wat ondersteun je met een donatie?
Jouw donatie aan Het Kunstmin Fonds maakt speciale programma’s voor onze stad en de regio mogelijk. Nieuwe theaterconcepten en bijzondere producties die het theaterlicht anders niet zouden zien, krijgen nu een kans. Podiumtalenten van de toekomst krijgen de ruimte om te komen spelen, zodat je alvast met hen kennis kunt maken. Een van onze eigen producties is de talkshow Kunstmin Live. Journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers interviewen maandelijks een markante gast uit de regio die zijn of haar passie met het publiek deelt.

Extra programma’s rond matinee voorstellingen
Kunstmin is ook overdag geopend voor voorstellingen en concerten. Samen met het netwerk senioren ontwikkelt Kunstmin dit jaar een reeks programma activiteiten rond de Matineevoorstellingen van dit seizoen.

Gemeente Dordrecht, de Bedrijfsvrienden van Kunstmin en de VIP’s maken deze bijzondere producties eveneens in belangrijke mate mede mogelijk.