Steun ons

Schouwburg Kunstmin I Energiehuis is er voor iedereen. Wij programmeren een breed scala aantrekkelijke theatervoorstellingen en concerten in Kunstmin en het nabijgelegen Energiehuis. Samen met u willen wij het culturele leven in de regio beter, sterker en nog mooier maken. Wilt u ons steunen met een donatie en eigen producties mogelijk maken? Dat kan via de button op deze pagina. Wij zijn blij met iedere donatie. Met uw gift aan het Kunstmin Fonds bouwt u aan het theater van de toekomst.

Ik doneer graag

Wat ondersteunt u met uw donatie?
Uw donatie aan Het Kunstmin Fonds maakt speciale programma’s voor onze stad en de regio mogelijk. Nieuwe theaterconcepten en bijzondere producties die het theaterlicht anders niet zouden zien, krijgen nu een kans. Podiumtalenten van de toekomst krijgen de ruimte om te komen spelen, zodat u alvast met hen kennis kunt maken. Een van onze eigen producties is de talkshow Kunstmin Live. Journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers interviewen maandelijks een markante gast uit de regio die zijn of haar passie met hen deelt.

Extra programma’s rond matinee voorstellingen
Kunstmin is ook overdag geopend voor voorstellingen en concerten. Samen met senioren ontwikkelt Schouwburg Kunstmin dit jaar een reeks programma activiteiten rond de Matineevoorstellingen van dit seizoen.

De Bedrijfsvrienden van Businessclub Kunstmin maken deze bijzondere producties eveneens in belangrijke mate mede mogelijk.