Nieuws

8 december 2017

December winactie met Dordtse winkeliers

Kunstmin en winkeliers in het centrum van Dordrecht werken samen in een feestelijke december winactie. Tussen 8 december en 7 januari verplaatst een gouden kerstbal tussen de deelnemende winkeliers op de Vrieseweg, de Vriesestraat en de Voorstraat. Of de Kunstmin facebook pagina verschijnen in de maand december regelmatig aanwijzingen waar de gouden kerstbal te vinden is.

Vind jij de gouden bal, maak dan een selfie en laat duidelijk zien om welke winkel het gaat. Stuur de foto naar marketing@kunstmin.nl en maak kans op de dagprijs: 2 vrijkaarten en een goodie bag.

Alle deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan een raamsticker en een grote doorzichtige etalagekerstbal voorzien van feestelijke lichtjes met daarin een afbeelding van een van de kerstproducties die bij Kunstmin staan: de musicalklassieker My Fair Lady, de komische kerstproductie Het Behouden Huysch of de balletsensatie de Notenkraker, met live orkest.

Deelnemers zijn: VVV Dordrecht, de Waalse Kerk, Bling, People Like Us Fashion, Cartridge Service, Bibliss Mode, Kunstatelier Ecru, Snubbeken, De Fietsendokter, Van der Ham Optiek, Two Stories, Drechtse Hair & Beauty, Gert Jan de Kaasboer, Formidable 2.0, In Between Jeans, Banketbakkerij van der Sterre, Lades, Koning Koffie.

Laden...