Nieuws

19 juni 2018

Auditie oproep

Schouwburg Kunstmin produceert elk jaar een eigen kerstvoorstelling voor de hele familie. Regisseur Carola Arons maakt in 2018 met meer dan vijftig spelers, zangers, dansers en muzikanten uit Dordrecht en de regio een gloednieuwe bewerking van De Notenkraker.

Wil jij graag je talent laten zien in dit muziektheaterspektakel? Meld je dan uiterlijk ma 9 juli aan voor de audities op za 1 en zo 2 september. Ben jij een breakdancer, zing je graag voor een groot publiek, kun jij met de video´s van Beyoncé meedansen, hou je van acteren? Dan is Schouwburg Kunstmin op zoek naar jou.

We zoeken muzikanten en spelers van alle leeftijden die:

  • het leuk vinden om muziek te maken en/of te spelen, dansen, zingen op een groot podium,
  • beschikbaar zijn voor repetities in de herfstvakantie (za 20 t/m zo 28 oktober),
  • vanaf oktober elke zaterdag kunnen repeteren
  • in de week voor de kerstvakantie (za 15 t/m vr 21 december) in de middagen beschikbaar zijn voor de montage
  • en tijdens de voorstellingsdata beschikbaar zijn: za 22 t/m vr 28 december (m.u.v. di 25 december)*.

*data onder voorbehoud van wijzigingen

Zo meld je je aan:

  • Muzikanten/zangers: neem een filmpje op van maximaal 3 minuten; stel jezelf kort voor, vertel waarom je mee wilt doen en speel of zing een fragment van je favoriete muziekstuk. Stuur je video uiterlijk op ma 9 juli via WeTransfer.com naar programmering@kunstmin.nl en vergeet hierbij niet je naam, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Na 10 juli laten we je persoonlijk weten of je door bent naar de audities.
  • Spelers/dansers: stuur uiterlijk op ma 9 juli een mail naar programmering@kunstmin.nl waarin je jezelf kort voorstelt en uitlegt waarom je mee wilt doen. Vergeet hierbij niet je naam, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Na 10 juli laten we je persoonlijk weten of je door bent naar de audities.

Over de kerstproductie
De jaarlijkse kerstproductie bij Kunstmin is een terugkerend feest. Bij het horen van De Notenkraker zult u vanaf de komende feestdagen voortaan niet meer alleen aan het wereldberoemde ballet van Tsjaikovski denken. Maar ook aan dit gloednieuwe muziektheaterspektakel voor de hele familie. Met meer dan vijftig spelers, zangers, dansers en muzikanten uit Dordrecht en de regio is er veel te genieten. Een betoverende voorstelling die het verhaal van de bekende kerstklassieker vertelt en die er een eigentijdse twist aan geeft. Meer info en tickets

Producent, makers en spelers
Producent Kunstmin heeft voor deze kerstproductie een nieuw creatief team samengesteld. De regie is in handen van Carola Arons; Job Greuter en Hans Cassa nemen de muzikale begeleiding voor hun rekening. Kunstmin werkt in deze productie samen met Codarts Hogeschool voor de Kunsten uit Rotterdam.

Laden...