26-11-2021

We zeggen gewoon

Tot ziens!

De nieuwe maatregelen hebben vanzelfsprekend grote gevolgen. We hadden als samenleving niet gedacht dat we weer in deze situatie zouden zitten. Ook voor Kunstmin en de vele artiesten, gezelschappen, musici en dansers die op het podium zouden staan is de impact groot.  

Tot onze grote spijt zijn wij opnieuw genoodzaakt om alle avondvoorstellingen van zondag 28 november t/m zaterdag 18 december 2021 af te gelasten ten gevolge van de maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus.

Wij onderzoeken nu samen met de artiesten, gezelschappen en impresariaten of wij de voorstellingen kunnen verplaatsen. Soms zelfs al weer voor de derde keer, dat beseffen we ons al te goed. Het zoeken naar nieuwe data en het omzetten van de tickets, kost even tijd. In een enkel geval kan het zelfs zijn dat we definitief moeten annuleren.

Maar wees ervan overtuigd, we nemen contact met alle betrokken bezoekers op. En komen met een passende oplossing.

Voor nu, we kijken vooruit naar alle geweldige voorstellingen die we voor je in petto hebben in het nieuwe jaar. TITANIC de musical waarmee we 2022 starten in januari, om maar wat te noemen. En ook Scapino Ballet Rotterdam en het Nationaal Theaterweekend bezoek je in januari. Vergeet ons niet en kom gewoon zo gauw het weer mag. Wij kijken er naar uit.

Daarom zeggen we, TOT ZIENS!

Namens alle medewerkers van Kunstmin, Schouwburg en Energiehuis

8192