15-6-2021

Verkoop gestart

Alle najaarsvoorstellingen & highlights 2022

Handige info bij het boeken van je tickets

Kunstmin is ontzettend blij je weer te kunnen ontvangen. We zijn er bovendien trots op dat we in deze tijd weer zo’n divers programma kunnen presenteren. Vrijdag 18 juni is de kaartverkoop gestart!

Highlights zijn musicals ‘Titanic’ en ‘Belle en het Beest’, Jandino Asporaat, Richard Groenendijk, Tineke Schouten, Nick & Simon, Racoon, OG3NE, Nielson, Simone Kleinsma, John van Eerd, Igone de Jongh, Scapino Ballet Rotterdam e.v.a.

Nog niet alle tickets gaan nu al in de verkoop
Vanwege de corona voorzorgsmaatregelen kunnen we nu helaas nog niet alle beschikbare tickets in de zaal in de verkoop doen. Voor de Grote Zaal bijvoorbeeld kunnen we op dit moment nog maar slechts een kwart van het aantal plaatsen verkopen. Is een voorstelling uitverkocht, meld je dan aan voor de wachtlijst. Daar kom je vanzelf terecht als je op de ticketbutton bij de voorstelling klikt. 

Zodra maatregelen voor theaters in Nederland versoepelen, komen weer veel tickets beschikbaar! We verkopen eerst de tickets aan de theaterliefhebbers die zich voor de wachtlijst hebben gemeld. 

Je ticket is ongeplaceerd
Op dit moment koop je een ongeplaceerd ticket. We verkopen tickets in sets van 1 (persoon) of van 2 (personen). Natuurlijk kun je meer kaarten tegelijkertijd kopen. In de zaal neem je plaats op volgorde van binnenkomst.

Zodra we alle plaatsen in de zaal weer mogen verkopen, zetten we het door jou gekochte ticket om in een geplaceerd ticket. We placeren je volgens ‘de best beschikbare plaats’.

Wissel je theatervoucher in
Heb je in het coronajaar jouw ticket om laten boeken naar een voucher? Je kunt deze nu verzilveren voor een nieuwe voorstelling of concert.

We hanteren de 1,5 meter maatregel
Je hoeft geen toegangstest te doen. Wel vragen we je de coronamaatregelen te respecteren en niet naar het theater te komen als je klachten hebt. Je leest er meer over in onze COVID-huisregels.

Aarzel niet om ons je vraag te stellen
Bel ons via 078 - 639 79 79 (ma t/m za 9:00 - 18:00 uur) of mail ons via kassa@kunstmin.nl.

Bekijk de agenda