Nieuws

14 mei 2019

Theater- en concertseizoen is van start

We zijn van start, boek nu!

Gun jezelf dat ontroerende liveconcert, kom niet meer bij van het lachen, verken andere werelden. Laat je betoveren door de magie van theater.

Vanaf dinsdag 14 mei om 11:00 uur is het mogelijk tickets te kopen voor het nieuwe theater- en concertseizoen van Kunstmin. Meer dan 250 nieuwe voorstellingen en concerten zijn vanaf dat moment te koop.

Tal van onvergetelijke avonden vol theater- en concertmagie in de schitterende en sfeervolle Grote Zaal van de Schouwburg. De nieuwe, landelijke musical Kinky Boots doet Dordrecht aan, evenals toppers  als Plien & Bianca, Rundfunk, het klassieke ballet Sleeping Beauty, Martijn Fischer zingt Hazes, Stef Bos, Tim Knol, Bert Visscher, Danny Vera, Daniël Arends, The Analogues met Abbey Road en nog veel meer cabaretiers en artiesten.

Het programma kent ook Smaakmakers met pit, theater- en muziekvoorstellingen die een extra dosis lef bevatten. Choreografe Isabelle Beernaert, de opera AIDA, Canto Ostinato, , Scapino Ballet Rotterdam, zijn enkele voorbeelden.

De gloednieuwe seizoensbrochure met interviews die Kunstmin hield met artiesten en Dordtenaren die vertellen over hun speciale band met Kunstmin is te bestellen via info@kunstmin.nl of online te bekijken.