Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Nieuws

24 december 2020

Succesvolle eerste editie Wanderlust festival

De eerste editie van Expeditiefestival Wanderlust, een co-productie van Kunstmin en Bibelot, was een groot succes. Alle expedities waren binnen ‘no time’ uitverkocht en het publiek was enthousiast.

De verrassende line-up bestond uit Kim Janssen, P(L)AY HAUS, Job Greuter en Magic Tom & Yuri. Kim Janssen bracht een mix van maximalistische pop met donkere strijkers en verstilde ballads. De vrouwen van P(L)AY HAUS wisten op een poëtische wijze maatschappelijke kwesties aan te kaarten en te bezingen. Job Greuter ging in zijn voorstelling ‘Stolp’ op speelse en vooral muzikale wijze de uitdaging aan om het nut van stilstand te vinden. En het magische duo Magic Tom & Yuri wist met hun goochelshow vol trucs, muziek, dans en komedie iedereen te entertainen.

Bekijk hier de sfeerimpressie van dit succesvolle, coronaproof festival in het Energiehuis. Zaterdag 13 februari staan er weer vier nieuwe verrassende artiesten op het podium tijdens de tweede editie van Expeditiefestival Wanderlust. Kaarten zijn nu te koop.

Laden...