Nieuws

19 juni 2017

Stem nu op Het Behouden Huys

Wij vragen uw steun om ook in actie te komen om een belangrijke kerstproductie subsidie in de wacht te slepen. Elke stem telt, aarzel niet en stem meteen, het is zo gepiept.

Wat moet je doen?
Stap 1. Ga naar onze pagina ‘Jij maakt het mee’ via deze link
Stap 2. Klik op de grote groene STEM knop
Stap 3. Maak een account aan en log in (geef niet op!)
Stap 4. Ga nogmaals naar onze pagina
Stap 5. Druk op de groene STEM knop

Mocht je het project kwijtraken op de site: ga in de bovenste balk naar ‘Zoek een project’ en zoek op ‘huys’.

Het Behouden Huys
John Buijsman speelt in december 2017 opnieuw de hoofdrol in Het Behouden Huys, opnieuw ook een muzikale, feelgood kerstproductie. Hij is de praatgrage en fantasierijke oom die na afloop van het kerstdiner de familie aan tafel stoere verhalen vertelt. Zo wordt het alsof hij er zelf bij is geweest: een dramatische en woeste ontdekkingsreis naar de Noordpool met ijsberen die loeren op hun prooi. Ineens is de kerstdis veranderd in een schip en zijn ze onderweg naar barre streken. Gelukkig zorgen brulliederen, zingend ijs en een ontluikende liefde gelukkig voor de nodige vrolijkheid.

Wat krijg je ervoor?
Onze grote dank en bij deze tropische temperaturen alvast een feelgood kerstgevoel. Een productie die uniek is en waaraan het publiek en talloze spelers en muzikanten uit de regio (tussen 8 en 88 jaar) ontzettend veel plezier aan gaan beleven.