21-11-2022

Pitch Event 2022

En de winnaar is...

Als afronding van de leergang Sociaal Ondernemen presenteerden negen studenten afgelopen donderdag hun plannen voor een bedrijf of project aan publiek en vakjury bestaande uit: Jessica van den Bosch – directeur HBO Drechtsteden, Wilfried Stomp – CEO To Be Found, Erna Reurink  - Senior Private Banker ABN Amro en wethouder Chris van Benschop.  

Tijdens een afwisselend programma deelden de deelnemers L.E.T.S Ruilwinkel, AB€ Goed met geld en taal, Stichting Debster’s, Leaf Support, Dagbesteding LCC, Kinderkrant Drechtsteden, Loopbaancoaching Drechtssteden, Stadslandbouwkas De Oude Beer en Jongeren van de Wereld hun plannen voor het oplossen van een maatschappelijk probleem met het uiteindelijke doel om een gezonde organisatie neer te zetten die hieraan bijdraagt. Na een spannende strijd werd uiteindelijk Stichting Jongeren van de Wereld de gelukkige winnaar van de juryprijs van €1.000,-.

Voor de publieksprijs was er een gedeelde eerste plaats voor Stadslandbouwkas De Oude Beer en Stichting Jongeren van de Wereld vanwege evenveel stemmen. Van harte gefeliciteerd!

Kunstmin is partner van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht.

 

Beeld: Toon de Wit

12612