14-1-2022

Tot snel!

Nog even geduld

Na de persconferentie van vrijdag 14 januari zijn we helaas genoodzaakt om alle voorstellingen t/m dinsdag 25 januari 2022 af te gelasten ten gevolge van de maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus.

Wij onderzoeken nu samen met de artiesten, gezelschappen en impresariaten of wij de voorstellingen kunnen verplaatsen. Soms zelfs al weer voor de derde keer, dat beseffen we ons al te goed. Het zoeken naar nieuwe data en het omzetten van de tickets, kost even tijd. In een enkel geval kan het zelfs zijn dat we definitief moeten annuleren.

Maar wees ervan overtuigd, we nemen contact met alle betrokken bezoekers op. En komen met een passende oplossing.

Nationaal Theaterweekend afgelast
Vanwege de onzekerheid die het coronavirus en de maatregelen met zich meebrengen, is besloten het Nationaal Theaterweekend voor 2022 af te gelasten.

We kijken vooruit
Voor nu, we kijken vooruit naar alle geweldige voorstellingen die we voor je in petto hebben later dit jaar. Bezoek bijvoorbeeld de onweerstaanbare rockmusical Rocky Horror Show in februari. Of wat dacht je van een hilarische avond Koefnoen met hun persiflages, types en imitaties in maart? Vergeet ons niet en kom gewoon zo gauw het weer mag. Wij kijken er naar uit.

8233