Nieuws

6 juni 2019

Kunstmin is op zoek naar koren en orkesten

‘Passie voor Muziek’ is al 3 jaar een groot succes. Ook in het nieuwe seizoen komen er weer drie nieuwe edities aan waarin verschillende amateurorkesten en –koren uit de hele regio de kans krijgen om het grote podium in de Grote Zaal van Kunstmin te betreden. De laatste twee jaar deelden meer dan 30 koren en orkesten hun passie muziek voor de bezoekers van Kunstmin.

Muziek maak je samen
Veel mensen spelen in hun vrije tijd in een orkest, harmonie of zingen in een koor. In seizoen 19/20 staan drie nieuwe data (3 nov 2019, 8 mrt en 10 mei 2020) gereserveerd om koren en orkesten een podium te bieden. Per editie gaan zij in samenwerking met Kunstmin aan de slag om rond een met elkaar bedacht thema een mooi programma samen te stellen. De combinatie tussen bijvoorbeeld een koor en een orkest leidt tot verrassende, enthousiaste en muzikale middagen.

‘Erg leuke concert-serie. We doen de volgende keer graag weer mee!’ – Jubal Dordrecht, Hans Kloppert

Geef je nu op!
Een unieke kans om op het podium van de Grote Zaal in Kunstmin te staan. De samenwerking en de gezamenlijke passie voor muziek is het succes. Kunstmin wil deze samenwerkingen graag aanmoedigen. Met elkaar zorgen we voor een succesvolle, gezellige middag. Ben je lid van een amateurorkest of -koor uit de Drechtsteden? Meld je dan nu voor 23 juni aan via programmering@kunstmin.nl. Meer informatie? Neem contact met ons op via bovenstaand e-mailadres of bel ons via (078) 639 79 79.