Nieuws

22 augustus 2018

Nazomeren bij tuinconcert

Op zaterdagavond 1 september is iedereen welkom bij Kunstmin Live Zomereditie; een gratis muzikaal spektakel in de tuin van Kunstmin. Een heerlijke nazomeravond met onder het genot van een drankje en een hapje de muzikale highlights van de talkshow Kunstmin Live. Artiesten die de afgelopen jaren de talkshow omlijstten komen terug en sluiten samen de zomer af tijdens dit muzikale feestje in de buitenlucht.   

De muzikanten spelen nummers die eerder indruk maakten op de bekende gasten, maar brengen ook hun eigen repertoire ten gehore. Verwacht naast onze huisband The EasyTones de volgende muzikanten en singer-songwriters: Sanne Monster, Duo Mu-Chique, Ilse Bevelander, Wendy Hoogendijk, Onno Kuipers, Walter Kuipers, Eefje Mesker, The Wanderers, Lotte Okkerse en Jennifer Evenhuis. De presentatie is in handen van het Kunstmin Live presentatie duo Marjolein Meijers en Kees Thies.

Extra genieten tijdens deze feestelijke avond? Verzeker jezelf van een goede zitplaats op het terras, een heerlijke borrelplank én een halve fles wijn om lekker niet te delen. Bestel het arrangement voor € 12,50 per persoon. Liever samen in het gras picknicken? Bestel het picknicktasje voor € 17,50 per 2 personen gevuld met een plaid, fles bubbels, chips & nootjes.

Vanaf 18:00 uur is het Theatercafé geopend en om 20:00 uur start het eerste concert. Er zijn geen pauzes en er kan doorlopend in- en uitgelopen worden.