Nieuws

6 oktober 2016

Meneer Reimers in Kunstmin Live

De succesvolle theater talkshow Kunstmin Live met journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers ontvangen wo 12 oktober hoofdgast Willem Reimers. Velen zullen hem beter kennen als de altijd goed geklede ‘heer Reimers’, co-presentator naast topkok Herman den Blijker.

Wat zijn de liefhebberijen van Reimers? Welke muziek hoort hij graag en welke filmfragmenten toont hij ons? Als publiek dé kans om kennis te maken met deze grootheid uit de hotelwereld.

Wat tijdens Kunstmin Live in de Kleine Zaal van Schouwburg Kunstmin te zien, te horen en te beleven valt is altijd een verrassing. Een tipje van de sluier wil presentator Kees Thies wel alvast oplichten: Ik zeg Aznavour, Dietrich en Sinatra en ik zeg Jack Nicholson. Verder zijn Marjolein en ik supertrots op onze vaste comedian, de in Dordrecht wonende Jennifer Evenhuis. En dan is er nog onze fantastische nieuwe huisband, Songman & The Easytones, onder leiding van Maarten Teekens, met op bas Ton van der Kolk en op toetsen Willem ’t Hart: drie topmuzikanten en topperformers.

Afgelopen seizoen bleek Kunstmin Live, de unieke, bruisende talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens een schot in de roos. Met vele uitverkochte edities keert Kunstmin Live dit seizoen terug met vandaag dus Willem Reimers. In latere afleveringen gaan we nader kennis maken met onder andere de in Dordrecht woonachtige top singer-songwriter Michael de Jong, met de Rotterdamse columniste en juriste Carrie.