Nieuws

14 juni 2017

Meespelen in de kerstproductie?

Voor de derde keer organiseert Kunstmin een feelgood kerstproductie. Dit jaar wordt de productie nog maffer, grootser en spannender. De voorstelling vindt plaats in de Grote Zaal op 23, 24, 28 en 29 december 2017.

Auditie jongeren op 1 juli a.s.
Kunstmin komt graag in contact met jongeren tussen 12 en 18 jaar die kunnen omgaan met teksten en interesse hebben om te spelen in de kerstproductie Het Behouden Huys. Op zaterdag 1 juli, tussen 13.00 – 15.00 uur vinden audities plaats in het Energiehuis in Dordrecht. Regisseur Carola Arons begeleidt deze productie. Deelname aan de auditie is gratis. Als je vervolgens wordt geselecteerd, betaal je eenmalig een bijdrage € 100,- voor deelname aan de kerstproductie (auditanten die een cursus bij ToBe Cultuurcentrum volgen, betalen een gereduceerd tarief van € 60,-). ToBe is aangesloten bij Stichting Leergeld waardoor tegemoetkoming in het deelnamebedrag mogelijk is.

Aanmelding voor deze jongerenauditie is uiterlijk 29 juni 2017. Stuur een mail naar fransje@tobe.nl met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en ervaring. Je ontvangt een bevestiging per mail en een auditie tekst om voor te bereiden.

Oproep: Amateurspelers en –muzikanten
Ben je tussen de 8 en 88 jaar en wil je met kerst op het podium staan als acteur of muzikant in deze kerstproductie?

Stuur een mail naar fransje@tobe.nl met je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en  je ervaring als acteur of  muzikant.  Je ontvangt voor de zomervakantie meer informatie over mogelijkheden  tot deelname aan de kerstproductie. Deelname aan deze productie verloopt via ToBe Cultuurcentrum en bedraagt € 100,-  / (of € 60,- als je een cursus volgt bij ToBe Cultuurcentrum).

Laden...