Nieuws

9 november 2018

Kunstmin viert Ode aan de Synode

Op 10 november gaat in Dordrecht de viering van de historische Dordtse Synode van start. Deze dag vindt de openingsmanifestatie in de Augustijnenkerk plaats in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander. Kunstmin produceert de uitvoering met koorstemmen van een compositie van Merlijn Twaalfhoven.

Kunstmin is een van de organisatoren die intensief betrokken is bij het feestelijke programma dat 180 dagen duurt. Kunstmin presenteert meerdere theatrale producties, zoals het unieke poëzie feest Budding(h’) Poets, een grootschalig onderzoek naar geluk in Dordrecht tijdens de Avond van geluk, en de cabaretvoorstelling Lang Verhaal Kort van Remco Veldhuis.

Lees meer over de theatrale producties die Kunstmin in het kader van Ode aan de Synode realiseert in samenwerking met diverse partners in de stad.

Een vierde, veelomvattend en in het oog springend Kunstmin Synode project wordt later dit jaar nog bekendgemaakt en gaat begin 2019 van start.

Bekijk het volledige overzicht en achtergronden van alle festiviteiten in geheel Dordrecht rond de mijlpaal Ode aan de Synode op www.synode400.nl